maandag 14 januari 2008

Je blijft je verbazenJe blijft je verbazen!
In het Algemeen Dagblad van 9 jan. 2008. de Haagse editie, lees en zie ik tot mijn verbazing deze foto. Zijn er Stadtenaars of Flakke├źnaars die dit raadsel kunnen oplossen? Onderaan de dijk bij de windmolens staat een bord wat weergeeft dat daar een fiets- en brommerpad is en aan de paal zit een bord bevestigd waarop staat; "Verboden voor alle verkeer, ook fietsers". Waar die mensen uit Den Haag al niet opletten! Toch vraag ik me af; "Hoe verklaar ik dit", want als ik vandaag of morgen bij de Hagenaars op een van mijn huisbezoeken kom en ze horen aan mijn accent waar ik vandaan kom dan moet ik hier vast tekst en uitleg aan geven.....HELP!!!!!!!!!!!!!!

2 opmerkingen:

Ancilla zei

"Ikkenieweetuhikkeleidschendamse"

En zo zijn er vele tegenstrijdige borden in den Lande Janneke, in de Telegraaf zie ik ze ook vaak op pagina vijf.

Ach, en welke weggebruiker houdt zich consequent aan de verkeersregels? Zeker de fietsers niet. Het enige wat ik mis op dat plaatje is een sterretje met verwijzing naar een voetnoot: "aankruisen wat gewenst is".

Doei Janneke, tot snel weer (dinsdagmiddag)

Janny zei

Gelukkig is er 1 Stadtenaar die weet hoe het komt. Het fietspad is opgebroken geweest en ze zijn vergeten het bord weg te halen! Toch slim van de Stadtenaars want zo hebben ze wel weer de landelijke pers gehaald! Bedankt Stadtenaar voor het oplossen van dit raadsel. Groet Janny